Jeg kan tilby en initiativrik dame som tar en hver utfordring på strak arm..

-Jeg kan tilby en initiativrik dame som tar en hver utfordring på strak arm -

-Ser frem i mot intervju og kan stille til intervju på kort varsel -

ÅÅÅÅ - søke jobb er pinadø meg ikke lett bestandig.. hva skal du velge? Skal jeg jobbe innen helse, skal man velge en annen bransje, men hva skal man velge og hvem vil ansette meg?

Jeg får stadig høre at jeg er overkvalifisert til noen jobber, og er mye dyrere enn andre, assa jeg kan starte opp i jobb jeg, uten at jeg skal koste skjorta for arbeidsgiveren, jeg kan starte på lavere lønn..

Hvis jeg nå FÅR jobb som er full stilling, JA, da blir jeg der til jeg går av med pensjon.

Jeg har satt meg mål om å nå ut til arbeidsplasser som: Legekontor, kundeservice og gjerne innen butikk og produkt salg.

Fikk i dag et veldig godt tips, av en god venn!! Så nettverk, kan være redningen din!! Sies at du bør snakke med minst 2 av ditt nettverk pr uke.. Som kan komme med tips til din jobbsøking..

 

 

Hvordan nå det og sette seg MÅL for de av dere som står i samme situasjon som meg..

  • Spesifikt - Hva? Når? Hvem? og Hvor?
  • Målbare
  • Attraktivt
  • Realistisk
  • Tidsbestemt
  • Evaluerbar

Delmål er viktig for å nå det du ønsker å oppnå ⇒ Som for meg er Fast 100% jobb. Innen legekontor, kundeservice og evt. salg..Resepsjon gjerne ved hotell, eller annen resepsjon.. Er noen av jobbønskene mine. Noe IT og gjerne innen Internett kunne jeg tenke meg jobb, har gode datakunnskaper..

 

Jeg har fått inntrykket av at mange arbeidsgivere vegrer seg til å ansette en voksen person med mye erfaring da vi koster mer.. Er det ikke mulig å starte på en lavere lønn da, få vise hva man kan? Samtidig som de ønsker inn en medarbeider på rundt 20/30 år med samme erfaring som en på 40+ har, hvordan er det mulig?? Er ikke rart det er mange arbeidsledige i dette landet her!!! Kanskje det er noe endringsholdninger av arbeidsgivere som MÅ til??

  1. Hvorfor må man være så MYE dyrere enn en yngre?
  2. Er det kvalitet eller ALDER som er viktigst? 

Hvis en arbeidsgiver leser dette, flytter jeg veldig gjerne dit, der jobben er!! Som er bærekraftig og kan gi meg et levebrød...

Det er helt sikkert mange ting jeg kan jobbe med, som jeg kanskje ikke har sett selv enda..

  

 

 

 

0

Skriv en ny kommentar