Skjønnhet kommer innen i fra..

Følge trender og moter.. 

Tydelig at jeg begynner å bli litt opp i åra, når jeg ser på dagens mote og ansikter rundt om kring..

Jeg har selv vært alltid opptatt av hår, klær og utseende.. Men når det er om å gjøre å ha de største lepper og bryster, skjønner jeg egentlig ikke så mye lenger, hvorfor vil vi se ut som airbagger og ha lepper som ser ut som du har fått deg verandaleppe? 

Hvor har det blitt av den stilige, elegante, sofistikerte kvinnen og moten?

Hår og sminke har alltid vært en trend, jeg synes det er viktig å ta vare på utseende, være litt tiltrekkende, men hvor mye av det er ekte i dag da?

Stakkars den mannen som legger seg med den snella på kvelden og våkner opp med løshår, løsvipper, løsnegler og sminken som ligger langt ned på kinnet, han Må jo bli livredd.. Det verste er at jeg tror mange jenter ikke gjør dette for "kjærsten eller mannen" sin, de gjør det for venninner, for å kunne se mest trendy ut!! Det er ikke mye eleganse over disse vrengte leppene og airbagger av bryster..

Det er lov å være elegante da...

Da må jeg si jeg foretrekker eleganse og naturlig skjønnhet, kan forstå at man setter på litt vipper, napper øynebryn og setter på hår..

 

 

 

 

 

 

 


Din mote BIKBOK


  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arbeidsledighet

Arbeidsledighet

48, Sandefjord

Jeg er en arbeidsledig kvinne på 48 år, jeg har drevet mitt eget bemanningsbyrå, kanskje litt rart å se meg her, men etter å ha gått konkurs, har jeg endt opp i arbeidsledighetskøen og blitt en NAV-er. Med denne bloggen ønsker jeg å dele erfaringer og muligheter for arbeidslivet og hva som kan være lurt å gjøre, for å holde seg oppdatert i mens du går ledig. -Hva kan du forbedre? -Kan jeg lære noe nytt? - Gå på biblioteket? -Hva kan NAV hjelpe meg med? Og være jobbsøker er en heldagsjobb.. Jeg vil også, vise frem kontraster i livet.. Ønsker du å støtte meg, kan du donere noen kr. til meg ved å linke deg inn på Tradetracker.com

Kategorier

Arkiv

hits