Innspurten på JobLearn

 

Fra og med mandag har jeg 5 uker igjen av jobbsøkerkurset..

I denne perioden, har jeg lært veldig mye om meg selv, gjort meg mer bevisst på hva jeg vil gjøre i fremtiden..

Med min erfaring fra og være medarbeider i helsevesenet også som salgs- og kundekonsulent som arbeidsgiver, det å være arbeidsgiver gir mange gode erfaringer innen flere fagområder, det gjelder personalansvar, salg, kundemøter, salg, også delta i anbudskonkurranser, skrive tilbud til kunde samt oppsett av budsjett og nettside har vært noen av oppgavene som arbeidsgiver. Dette har gitt meg lang og god erfaring i flere retninger innen arbeidslivet.

Selv har jeg blitt tryggere på meg selv, jeg har lært at å feile ikke alltid gir dårlige erfaringer, men en erfaring rikere. Du blir kanskje mer bevisst over egne handlinger, spesielt hvis du klarer å evaluere de handlinger som ble gjort og lage en helhetsvurdering av situasjonene som oppsto under bedriftens levetid, men også etter bedriftens nedleggelse. 

De vanskelige tingene som oppstår, kan være bra å belyse, da du kan plassere de utfordringer, hvilke erfaringer, kompetanse, nøkkelerfaring og kompetanse du har opparbeidet deg underveis. 

Noen mennesker går igjennom livet i en trygg verden der alt går jevnt og trutt, mens andre søker mer utfordringer som kan øke risikoen..

 Noe jeg har lært på JobLearn er at det sitter mange mennesker der, med ulike bakgrunner og tradisjoner og kulturer, men felles for oss alle er at vi VIL inn på arbeidsmarkedet igjen.. Vi er en sammensatt gjeng på en alderspredning fra 20 til 66 år.. Vi er gode på å fremme hverandre, vi husker på hverandre og vi løfter hverandre.. Virkelig fin gjeng.

Til DEG som vegrer deg på å gå på jobbsøkerkurs.. Har jeg bare en ting å SI, er du arbeidsledig, kom deg inn i jobbsøkerrollen tittelen og ta kurset med godt mot, uansett hvor kjedelig du synes dette er, er det mye du kan lære, som du ikke visste at du kunne lære. Vi har så lett for å si, dette har jeg gjort mange ganger, skrevet søknad, oppdatert CV, intervju.. Men får du match? Nesten hver dag, hører vi fra en av kursdeltakere at; nå skal jeg på intervju, eller jeg begynner i ny jobb på mandag.. Joda det er mulig.. Min utfordring til deg lær deg å stå sammen.. TA i mot den hjelpen du trenger, kanskje du også kan hjelpe andre...

 

 

 

 

 

 

 

Butikkbeskrivelse

Hundepoter.no Størst utvalg i utstyr til hund

Hundepoter har Norges største utvalg i hundeutstyr. Nettbutikken har utstyr til alle kjæledyr og med tusenvis av produkter, hvor de til daglig utvider med flere, er Hundepoter Norges største nettbutikk for kjæledyr. 

 

Jacson høstsalg 10-30%

Syns i mørket 10-14% Oktobersalg til katten 10-50%

0

Skriv en ny kommentar