Mandagsmorgen med frisk pust..

I dag starter jeg opp de siste 4 ukene på kurset..

Kjenner jo at det er litt frustrerende at en ikke har fått noen match på jobber jeg har søkt på enda.. Nå har jeg oppdatert CV og skriver søknader i bøtter og spann, hva skal til, skulle veldig gjerne fått ett lite hint til hva er det du som arbeidsgiver vil ha??

Allsidighet og motivasjon når det gjelder søknader og CV presentasjon viser kreativitet og bruken av data, må vel være ett bevis på når man lager alt selv, hjelper andre med CV skriving og søknader.. 

Ha en fin mandag...

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arbeidsledighet

Arbeidsledighet

48, Sandefjord

Jeg er en arbeidsledig kvinne på 48 år, jeg har drevet mitt eget bemanningsbyrå, kanskje litt rart å se meg her, men etter å ha gått konkurs, har jeg endt opp i arbeidsledighetskøen og blitt en NAV-er. Med denne bloggen ønsker jeg å dele erfaringer og muligheter for arbeidslivet og hva som kan være lurt å gjøre, for å holde seg oppdatert i mens du går ledig. -Hva kan du forbedre? -Kan jeg lære noe nytt? - Gå på biblioteket? -Hva kan NAV hjelpe meg med? Og være jobbsøker er en heldagsjobb.. Jeg vil også, vise frem kontraster i livet.. Ønsker du å støtte meg, kan du donere noen kr. til meg ved å linke deg inn på Tradetracker.com

Kategorier

Arkiv

hits