Kompetansekartlegging...

Når du søker jobb, kan det være lurt å finne ut, hva er du god på og hvordan skal du klare å formidle det? Hvordan skal du få en arbeidsgiver til å plukke ut akkurat deg igjennom ett lite papirstykke og hvordan kan du selv finne ut av, hva du er god på??

Jeg har i dag laget et kompetansekart, jeg tenkte jeg ville dele og en presentasjon som er spisset opp mot helsearbeid, men også litt om hvem jeg er og hva jeg driver med, ikke minst hva du kan i den hobbyen du driver med og ikke tenker på at du gjør!!

Mange ting vi gjør uten å tenke på at vi gjør.. En hobby er noe du ofte er god på, har du noen gang tenkt på hva du gjør for å være god i den hobbyen eller i den interessen du har??

Hva har du over tid tatt til deg av personlige egenskaper og hvordan kan du formidle dette, ja uten å skryte, for det er vi ikke så glad i.. Er det noe vi nordmenn liker dårlig så er det "skryt" Janteloven har bestemt det...

Derfor har jeg laget et kompetansekart.

 

Jeg tenkte også å vise hvordan du kan presentere deg og hvordan du kan spisse opp mot den jobben du søker på.. Jeg har tidligere lagt frem en presentasjon som er spisset mot hvem jeg er og hva jeg driver med.. Denne er rettet mer opp i mot det arbeidet jeg søker på..

Jeg valgte her å bruke blå farge, da jeg har spisset den opp mot helsearbeid, da mot helsesekretærfaget og mot sykehus.. Sykehus fremstår ofte på blå med hvit bakgrunn.. Jeg er en innovativ type som alltid tenker gode løsninger..

 

 

 

0

Skriv en ny kommentar