De miljø grønne...

 

Når jeg leser innlegg om; Slik ødelegger Oslo-byrådet innbyggernes økonomi, blir man ganske målløs og tankene går til, er det ingen andre som forstår dette?? Hvordan kan de rødgrønne sitte å ødelegge på denne måten her, er dette miljøvennlig? Her skal vi bygge opp flere arbeidsplasser så velger de rødgrønne å bruke pengene opp på å bo selv, skal ha de flotteste biler og leiligheter i de flotteste bydeler.. Hva er greia tenker jeg??

Når du leser uttalelser fra enkelte i fra Oslo byrådet kan man faktisk begynne å lure, på hvem ønsker dette?? Godt jeg ikke bor i Oslo lenger, er nå født der inne, tenker at jeg blir nesten flau av å kalle det er hjembyen min, med slike holdninger..

Klart vi kan bruke T-bane, buss og trikk.. For å få ned forurensning, spesielt om vinteren, kan lufta bli svært dårlig enkelte steder i Osloområdet.. Det er lov å bruke sund fornuft tenker jeg. 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arbeidsledighet

Arbeidsledighet

48, Sandefjord

Jeg er en arbeidsledig kvinne på 48 år, jeg har drevet mitt eget bemanningsbyrå, kanskje litt rart å se meg her, men etter å ha gått konkurs, har jeg endt opp i arbeidsledighetskøen og blitt en NAV-er. Med denne bloggen ønsker jeg å dele erfaringer og muligheter for arbeidslivet og hva som kan være lurt å gjøre, for å holde seg oppdatert i mens du går ledig. -Hva kan du forbedre? -Kan jeg lære noe nytt? - Gå på biblioteket? -Hva kan NAV hjelpe meg med? Og være jobbsøker er en heldagsjobb.. Jeg vil også, vise frem kontraster i livet.. Ønsker du å støtte meg, kan du donere noen kr. til meg ved å linke deg inn på Tradetracker.com

Kategorier

Arkiv

hits