Jobbsøkerkurs nærmer seg slutten..

 

I dag har jeg brukt litt tid på tenketid.. Jeg har vært å gått ett lengre stykke, vært en tur hos mine foreldre.. Bakt litt og ja tankene bare strømmer.. Mange ganger trenger man en sånn dag, der alt blir tenkt igjennom..

Hvordan få frem motivasjon, inspirasjon og fakta om seg selv.. Noen ganger løper ordene lekende lett, mens andre ganger står det fullstendig fast akkurat som i dag. Jeg opplever også nå at, jeg nærmer meg slutten av jobbsøkerkurset og kunne virkelig tenkt meg at deg snart hadde fått match, innkalling til intervju ett eller annet sted av de plassene jeg har søkt på jobb..

Ligger ute noen jobber jeg har lagt inn i planen, som jeg skal søke på.. Ser kanskje at det ikke blir noe fast arbeid på denne siden av julen, færre stillinger er det å se også akkurat nå.. Kanskje pga slutten på regnskapsår og mindre penger til nyansettelser og at de blir skjøvet over til neste år.

Derimot kan jeg jobbe med å forbedre søknad og CV..

Uansett ha fortsatt en fin mandag...

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arbeidsledighet

Arbeidsledighet

48, Sandefjord

Jeg er en arbeidsledig kvinne på 48 år, jeg har drevet mitt eget bemanningsbyrå, kanskje litt rart å se meg her, men etter å ha gått konkurs, har jeg endt opp i arbeidsledighetskøen og blitt en NAV-er. Med denne bloggen ønsker jeg å dele erfaringer og muligheter for arbeidslivet og hva som kan være lurt å gjøre, for å holde seg oppdatert i mens du går ledig. -Hva kan du forbedre? -Kan jeg lære noe nytt? - Gå på biblioteket? -Hva kan NAV hjelpe meg med? Og være jobbsøker er en heldagsjobb.. Jeg vil også, vise frem kontraster i livet.. Ønsker du å støtte meg, kan du donere noen kr. til meg ved å linke deg inn på Tradetracker.com

Kategorier

Arkiv

hits