Fredag igjen.. Helgen står for døren..

Morgen kaffen 

 

Sannelig er det fredag igjen og jeg går snart inn i nest siste uke på Joblearn. Jeg har sendt utallige søknader, og har oppdatert CV og presentasjonen.. Hva annerledes kan man gjøre det. Hva kan man søke på er tanken.. 

Det er mange av oss på kurset som står i samme situasjon, det er færre jobber nå før jul på markedet, du konkurrerer med både interne og eksterne søkere, og gjerne med 200 søkere som er arbeidsledige. De manuelle jobbene blir det også færre av da alt skal effektiviseres og digitaliseres.

Å ansette en voksen person i matbutikk eller andre butikker er for dyrt, så du blir ikke sett på en gang, og ser på deg som overkvalifisert, jeg er ganske sikker på at det er mer stabilitet blant de over 40 + da de ofte har voksne barn. 

Jeg sikker på du kan formulere søknader, studere den til den store gullmedalje, det kan være en liten skjønnhetsfeil til for at akkurat du ikke blir valgt. CV er det bilde, som kan gi en liten indikasjon på hvem du er.. Du vinkler den opp mot hver arbeidsgiver eller til den jobben du søker og prøver å svare til det som står i annonsen, så er det noe med å synes i denne søknadsbunken da..

Som jeg hørte: I en militærleier ble det annonsert etter en ny medarbeider, søknadene ble lagt i en søppelsekk og sersjanten plukker opp en søknad fra sekken og sa " sorry de andre tapte, kast sekken. Loddtrekning på hvem som skal få jobben, er nok ikke langt unna sannheten i noen tilfeller..

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arbeidsledighet

Arbeidsledighet

48, Sandefjord

Jeg er en arbeidsledig kvinne på 48 år, jeg har drevet mitt eget bemanningsbyrå, kanskje litt rart å se meg her, men etter å ha gått konkurs, har jeg endt opp i arbeidsledighetskøen og blitt en NAV-er. Med denne bloggen ønsker jeg å dele erfaringer og muligheter for arbeidslivet og hva som kan være lurt å gjøre, for å holde seg oppdatert i mens du går ledig. -Hva kan du forbedre? -Kan jeg lære noe nytt? - Gå på biblioteket? -Hva kan NAV hjelpe meg med? Og være jobbsøker er en heldagsjobb.. Jeg vil også, vise frem kontraster i livet.. Ønsker du å støtte meg, kan du donere noen kr. til meg ved å linke deg inn på Tradetracker.com

Kategorier

Arkiv

hits