hits

Luke 7

I dag åpnes luke 7 i kalenderen, vi nærmer oss helg.. og julebordene er i full gang..

Det er alltid like moro å se på folk som vanligvis ikke er på byen, men som skal ut å slå ut håret på julebordet og er 40 +.. Alkoholen tåles ikke like mye lenger og finstasen starter pent, og utover kvelden sitter den gjerne litt på halvt hold, litt småkranglete og gjerne enn som som gir GOD lyd i fra seg.. Glemmer fort at man er både foreldre, besteforeldre og som skal ha kommet godt inn i livet, blir ofte en katastrofejulebord.. Tips til vi over 40 + tenk at dere skal gå med et godt eksempel, behold stilen og ikke tro at dere eier hele verden..

 

Ett lite tips til utestedene: vær mer observant på hvem som handler i baren, hvor mye som handles.. Ser jo at det selges via andre til andre som er overstadig beruset og ikke har styring.. For oss andre som gjerne vil ut å kose oss, som kanskje ikke drikker like hardt og bare vil ha en fin utekveld på byen.. Liker fortsatt stil, hygge og som også er på julebord...Ha en god julebordstemning på byen..

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arbeidsledighet

Arbeidsledighet

48, Sandefjord

Jeg er en arbeidsledig kvinne på 48 år, jeg har drevet mitt eget bemanningsbyrå, kanskje litt rart å se meg her, men etter å ha gått konkurs, har jeg endt opp i arbeidsledighetskøen og blitt en NAV-er. Med denne bloggen ønsker jeg å dele erfaringer og muligheter for arbeidslivet og hva som kan være lurt å gjøre, for å holde seg oppdatert i mens du går ledig. -Hva kan du forbedre? -Kan jeg lære noe nytt? - Gå på biblioteket? -Hva kan NAV hjelpe meg med? Og være jobbsøker er en heldagsjobb.. Jeg vil også, vise frem kontraster i livet.. Ønsker du å støtte meg, kan du donere noen kr. til meg ved å linke deg inn på Tradetracker.com

Kategorier

Arkiv